Acvariu Standard Class 125

  • Sagrin alb
  • Stejar albit cu efect de evidentiere a fibrei
  • Argintiu satinat
  • Fag cu efect de evidentiere a fibrei
  • Stejar de aur cu efect de evidentiere a lemnului
  • Nuc de aur cu efect de evidentiere a lemnului
  • Wenge cu efect de evidentiere a lemnului
  • Sagrin negru

 

Descriere

Producator Dr.Fish - Moldova
Dimensiuni, cm. 81х38х52
Sticlă Silicat (Saint Gobain)
Grosimea sticla, mm. 6
Grosimea fund, mm. 8
Volum, litri. 125
Model Dreptunghiular
Iluminare Fara lampa
Greutate bruta, kg. 25.42
Volum cutie, м³. 0.1963
Garanție 5 ani
 

Acvariu Standard Class

Standard Class – cea mai variata si populara serie de acvarii “Dr.Fish”. Aceasta categorie reprezinta acvarii de la 58 pana la 825 litri.

Acest concept unic de acvarii Dr.Fish este realizat folosind profil PVC special conceput, de rigiditate ridicata (pentru capace si cadrul inferior), care este produs de propria linie de extrudare cu capacitatea programarii proprietatilor materialului.

CARACTERISTICA TEHNICA

Slefuirea completa a partilor componente din sticla permite proiectarea acvariilor Dr.Fish luand in considerare aplicarea factorului european de siguranta (Safety Factor) nu  mai mic de 2.5, ceea ce inseamna un factor de siguranta de 2.5 ori pentru toate partile din sticla.

Toate partile de sticla din care este realizat acvariul sunt fabricate din sticla de calitate superioara, produsa de brandul japonez  Saint Gobain, care are o transparenta exceptionala, fara defecte sau nuante neobisnuite.

CAPACITATEA DE REZISTENTA

Acvariile din seria Standard Class au rezistenta inalta, ceea ce permite amplasarea decoratiunilor foarte grele. La asamblarea acvariilor, se folosesc cele mai inovative marci europene de etansanti si siliconi precum Dow Corning 881, este  extrem de puternic cu intarire accelerata si o durata de viata de cel putin 15 ani. Un astfel de material de etansare, spre deosebire de agentii de etansare conventionali nu isi pierde proprietatile la inghet.

NOUL SISTEM DE ILUMINAT NU ESTE EXPUS COROZIUNII

Noua generatie de sisteme de iluminare au un profil de aluminiu anodizat care nu este expus coroziuii va permite sa adaugati iluminare folosind benzi LED, IP-65 de 8 MM (toate canelurile pentru instalare si fixare sunt prevazute in structura, iar corpurile  de fixare au o arhitectura usor de intretinut.

SISTEMUL LED

Pentru sistemele de iluminare se utilizeaza LED-uri speciale pe carduri SMD, o generatie noua de tip 2835 cu o durata de viata mai mare de 60.000 de ore si un spectru special produs la comanda, cu un factor de culoare CRI 90 (90% din spectrul solar) si o temperatura a culorii 6500 K.

Designul deosebit, calitatea inalta a pieselor si aplicarea tehnologiilor moderne asigura fiabilitatea si aspectul frumos al acvariilor noastre.

SUPORT PENTRU ACVARII SERIA “Dr.Fish” STANDARD CLASS

Suportul pentru acvarii “Dr.Fish” din seria Standard Class sunt concepute pentru o durata lunga de viata si o marja de siguranta de 3 ori. 

Aceasta varietate de forme, dimensiuni, iluminare si culori va permite sa asamblati cel mai potrivit acvariu in armonie cu interiorul casei sau biroul dumneavoastra.

Acvariile noastre “Dr.Fish” au o garantie unica de 5 ani, respectand regulile elementare de functionare.