Acvariu Premium Class 300

  • Sagrin alb
  • Stejar albit cu efect de evidentiere a fibrei
  • Argintiu satinat
  • Fag cu efect de evidentiere a fibrei
  • Nuc de aur cu efect de evidentiere a lemnului
  • Wenge cu efect de evidentiere a lemnului
  • Sagrin negru
  • Frasin shimo

 

Descriere

Producator Dr.Fish - Moldova
Dimensiuni, cm. 126х51х60
Sticlă Silicat (Saint Gobain)
Grosimea sticla, mm. 10
Grosimea fund, mm. 10
Volum, litri. 300
Model Panoramic
Iluminare Fara lampa
Greutate bruta, kg. 56.03
Volum cutie, м³. 0.4504
Garanție 5 ani
 

Acvariu Premium Class

Premium Class – o serie noua de acvarii “Dr.Fish” cu capace si cadre de profil de aluminiu anodizat. Realizat intr-un stil european, reprezinta acvarii cu un volum de la 135 pana la 680 litri.

 

Toate partile de sticla din care este realizat acvariul sunt fabricate din sticla de calitate superioara, produsa de brandul japonez Saint Gobain, care are o transparenta exceptionala, fara defecte sau nuante neobisnuite.

Slefuirea completa a partilor componente din sticla permite proiectarea acvariilor Dr.Fish luand in considerare aplicarea factorului european de siguranta (Safety Factor) nu  mai mic de 2.5, ceea ce inseamna un factor de siguranta de 2.5 ori pentru toate partile din sticla. Acvariile din seria Premium Class au rezistenta inalta, ceea ce permite amplasarea decoratiunilor foarte grele. La asamblarea acvariilor, se folosesc cele mai inovative marci europene de etansanti si siliconi precum Dow Corning 881 extrem de puternici cu intarire accelerata si o durata de viata de cel putin 15 ani.

NOUL SISTEM DE ILUMINAT NU ESTE EXPUS COROZIUNII

Noua generatie de sisteme de iluminare au un profil de aluminiu anodizat care nu este expus coroziuii va permite sa adaugati iluminare folosind benzi LED, IP-65 DE 8 MM (toate canelurile pentru instalare si fixare sunt prevazute in structura, iar corpurile  de fixare au o arhitectura usor de intretinut.

Designul deosebit, calitatea inalta a pieselor si aplicarea tehnologiilor moderne asigura fiabilitatea si aspectul frumos al acvariilor noastre.

SUPORT PENTRU ACVARII SERIA “Dr.Fish” PREMIUM CLASS

Suportul pentru acvarii “Dr.Fish” din seria Premium Class sunt produse de o linie moderna, robotizata cu o precizie de executie la nivelul +- 0.15 mm. Sunt concepute pentru o durata lunga de viata si o marja de siguranta de 3 ori. 

Aceasta varietate de forme, dimensiuni, iluminare si culori va permite sa asamblati cel mai potrivit acvariu in armonie cu interiorul casei sau biroul dumneavoastra.

Acvariile noastre “Dr.Fish” au o garantie unica de 5 ani, respectand regulile elementare de functionare.

Calitatea tuturor materialelor si a componentelor electrice este confirmata de certificatele de calitate. Toate sistemele de iluminat sunt certificate pentru productie in serie si utilizarea in viata de zi cu zi.

Garantia se aplica la rezervorul de sticla impermiabil cu conditia in care lipseste deteriorarea acvariului in momentul instalarii pe suportul Dr.Fish.