Acvariu Super Premium Class 310

  • Alb super lucios
  • Ciocolata super lucios
  • Negru super lucios

 

Descriere

Producator Dr.Fish - Moldova
Dimensiuni, cm. 126х51х60
Sticlă Silicat (Saint Gobain)
Grosimea sticla, mm. 10
Grosimea fund, mm. 10
Volum, litri. 309
Model Panoramic
Iluminare Fara lampa
Greutate bruta, kg. 62
Volum cutie, м³. 0.4504
Garanție 5 ani
 

Acvariu Super Premium Class

Super Premium Class – impresionant de frumoase si inovatoare. Aceasta categorie de acvarii Dr.Fish sunt produse dupa o tehnologie unica de sticla calita – stemalit. Executata in stil lucios, reprezinta acvarii cu un volum de la 143 pana la 805 litri.

Super Premium Class – tehnologia care depaseste timpul.

Datorita unui design special fara cadre si profile, acvariul arata ca un singur intreg. Astfel, designul produsului arata foarte laconic si tinde spre stilurile de “minimalism” si “high-tech”.

Acvariul este echipat cu un capac de plastic pe verso avand un strat reflectorizant, o perdea pentru hrana precum si un sistem de iluminat pe profil de aluminiu avand la baza lampi fluorescente T5, LED sau Hybrid Light (o combinatie de tehnologii T5 si LED). Sistemul de iluminat este flexibil in canelurile din partea de sus a acvariului, ceea ce permite intretinerea usoara a acvariului fara a indeparta corpurile de iluminat. Fabricat din sticla de inalata rezistenta, care este de 7 ori mai puternica decat cea obisnuita, ofera protectie suplimentara, ceea ce permite instalarea cu usurinta a acvariului pe suport fara utilizarea unor placute speciale.

Toate partile de sticla din care este realizat acvariul sunt fabricate din sticla de calitate superioara, produsa de brandul japonez Saint Gobain, care are o transparenta exceptionala, fara defecte sau nuante neobisnuite.

CAPACITATEA DE REZISTENTA

Acvariile din seria Super Premium Class au rezistenta inalta, ceea ce permite amplasarea decoratiunilor foarte grele. La asamblarea acvariilor, se folosesc cele mai inovative marci europene de etansanti si siliconi precum Dow Corning 881 care este extrem de puternic cu intarire accelerata si o durata de viata de cel putin 15 ani. Un astfel de material de etansare, spre deosebire de agentii de etansare conventionali nu isi pierde proprietatile la inghet.

NOUL SISTEM DE ILUMINAT NU ESTE EXPUS COROZIUNII

Noua generatie de sisteme de iluminare au un profil de aluminiu anodizat care nu este expus coroziuii va permite sa adaugati iluminare folosind benzi LED, IP-65 DE 8 MM (toate canelurile pentru instalare si fixare sunt prevazute in structura, iar corpurile  de fixare au o arhitectura usor de intretinut.

Designul deosebit, calitatea inalta a pieselor si aplicarea tehnologiilor moderne asigura fiabilitatea si aspectul frumos al acvariilor noastre.

SUPORT PENTRU ACVARII SERIA “Dr.Fish” SUPER PREMIUM CLASS

Suportul pentru acvarii “Dr.Fish” din seria Super Premium Class sunt produse de o linie moderna, robotizata cu o precizie de executie. Usile sunt echipate cu balamale Clic-On avand amortizoare hidraulice pentru inchiderrea lina si silentioasa. Optional, suporturile pot fi echipate cu rafturi din sticla si iluminare LED. Suporturile precum si acvariile sunt produse in 3 culori si texturi diferite. Configurarea individuala a fiecarei unitati pentru suport permite crearea unor combinatii individuale de culori.

Aceasta varietate de forme, dimensiuni, iluminare si culori va permite sa asamblati cel mai potrivit acvariu in armonie cu interiorul casei sau biroul dumneavoastra.

Acvariile noastre “Dr.Fish” au o garantie unica de 5 ani, respectand regulile elementare de functionare.

Garantia se aplica la rezervorul de sticla impermiabil cu conditia in care lipseste deteriorarea acvariului in momentul instalarii pe suportul Dr.Fish.