Acvariu Economy Class 50

  • Stejar albit cu efect de evidentiere a fibrei
  • Argintiu satinat
  • Fag cu efect de evidentiere a fibrei
  • Stejar de aur cu efect de evidentiere a lemnului
  • Nuc de aur cu efect de evidentiere a lemnului
  • Wenge cu efect de evidentiere a lemnului
  • Sagrin negru

 

Descriere

Producator Dr.Fish - Moldova
Dimensiuni, cm. 50х29х45
Sticlă Silicat (Saint Gobain)
Grosimea sticla, mm. 4
Grosimea fund, mm. 4
Volum, litri. 55
Model Dreptunghiular / Pemasa
Iluminare Lampă fluorescentă albă (6W) T4, IP-68, 35 cm, 220V
Greutate bruta, kg. 8.2
Volum cutie, м³. 0.0693
Garanție 2 ani
 

Acvariu Economy Class

Acvariile Economy Line sunt produse sub denumire patentata “CLASSIC”. Aceasta  categorie reprezinta acvarii cu un volum de la 27 pana la 70 de litri.

Acvariu este echipat cu un capac din plastic, o tava, deschizatura pentru alimentare cu hrana, un capac detasabil precum si un sistem de iluminare bazat pe lampi fluorescente T4 sau un dispozitiv de iluminare LED. Toate partile de sticla din care este realizat acvariul sunt fabricate din sticla de calitate superioara, produsa marca japoneza Saint Gobain, care are o transparenta exceptinala fara defecte sau nuante neobisnuite.

SPECIFICATIE TEHNICA

Fiecare parte este prelucrata pe perimetru prin metoda eurocarck slefuita, ceea  ce mareste semnificativ caracteristicile de rezistenta si fiabilitate a produsului. La asamblarea acvariilor, se folosesc cele mai inovatoare marci europene de etansanti si siliconi precum Dow Corning 881  extrem de puternici cu intarire accelerata si o durata de viata de cel putin 15 ani. Un astfel de material de etansare, spre deosebire de agentii de etansare conventionali, nu este supus la pierderea proprietatilor in timpul inghetarii.

Capacele si paletii sunt realizate din plastic de inalta calitate rezistent la impact si au un strat de acoperire color “sub capac” sau o textura monocromatica. Suportul pentru partea inferioara a rezervorului asigura o protectie suplimentara impotriva deteriorarii si distributiei uniforme a sarcinii, ceea ce va permite sa instalati cu usurinta acvariul fara a utiliza un strat suport special, iar atunci cand picaturile de apa ajung pe peretii exteriori, suportul va fi protejat de umezeala.

Designul deosebit, prelucarea de inalta calitate a pieselor si aplicarea tehnologiilor moderne asigura fiabilitatea si aspectul frumos al acvariilor noastre.

Acvariile din seria Economy Class au termen de garantie de 2 ani, cu respectarea regulilor elementare de exploatare.

Acvariul din seria Economy Class  va fi un cadou excelent pentru copii, precum si o oportunitate economa de a experimenta pentru acvaristii incepatori. Echipat suplimentar cu un suport rezistent la umiditate, acesta va fi un plus excelent pentru interiorul unei incaperi mici.

Garantia se aplica la rezervorul de sticla impermiabil cu conditia in care lipseste deteriorarea acvariului in momentul instalarii pe suportul Dr.Fish.