Despre noi

Firma «Dr.Fish» activează pe piața Moldovei din anul 1999 și este una dintre firmele lider implicate în furnizarea de servicii în domeniul de acvariu. Noi oferim o gamă completă de inginerie, proiectare, instalare, punere în funcțiune, proiectarea, stocarea și întreținerea de acvarii și iazuri ornamentale.

Toți specialiștii în compania noastră - sunt profesioniști cu o vastă experiență în acvariu. În lucrările de introducere a acvariilor în interierul dumneavoastră, folosim tehnologii avansate și o varietate de materiale, precum și o abordare creativă a designului interior. In munca noastra folosim doar echipamente de cea mai înaltă calitate, produse alimentare și preparate de la cei mai importanti producatori din Germania, Danemarca, Italia, Franța și China.

Profesionalismul nostru, experiența în combinație cu materialele calitative și tehnologiilor avansate vă vor permite să nu vă limitați în realizarea visului, să creați farmecul lumii subacvatice la domiciliu sau la birou.

De-a lungul anilor de activitate noastre, in colaborare cu firma Aqualex a venit au luat viață mai mult de 200 de proiecte de design de acvariu, cu atît mai mult majoritatea acvariilor timp de mai mulți ani sunt în grija noastră. Ne-am construit un portofoliu excelent și mulți clienți satisfăcuți.

Suntem de încredere pentru:
Restaurante: Petru I, Valentin & Valentina, DejaVu, Sargon, Vasabi, Le Tour du Monde, Pizza de Italia ...
Firma: Mileștii Mici, Migdal-P, Perfect, Nippon, Artizana, IPTEH, Lanțuri de magazine №1, Green Hills, Unimarket, MGM, Domus, RCU ...
Hoteluri: Boutique Hotel Moldova, Maxim Pasha, Royal Park ...
... Si multe altele!


Noi lucrăm atît și cu entități private și juridice, precum și cu agențiile guvernamentale.


Lucrările noastre