Instalarea și decorarea acvariului

 

Decorarea acvariilor - aceasta este una dintre cele mai importante componente ale frumuseții și perceperii acvariului.

Sarcina de bază la crearea designului acvatic este selectarea corectă și eficientă a solului, rocilor, driftwood si alte decorațiuni. De asemenea, important este selectarea peștilor de acvariu. Totul depinde de stilul de design-ul selectat.

Acum este disponibilă o varietate de materiale diferite din care este posibil de creat un peisaj subacvatic, pe care compania noastra le poate oferi, începînd cu roci naturale și plante pînă la diverse imitații realizate din plastic și ceramică.

Cu mare bucurie, compania noastra va oferi servicii pentru toate acvariile, indiferent de starea lor actuală vizuală și tehnică.

Scopul nostru este - de a realiza fanteziile Dumneavoastră, de care ne luăm cu toată responsabilitatea, efectuînd decorare după design-ul dorit, folosind toate decoratiunile pe le-ați selectat.

Decorarea acvariului "la cheie" include următoarele lucrări:

  • plasarea artistică a elementelor decorative (prepararea compoziției);
  • crearea unui mediu biologic în acvariu, potrivit pentru popularea animalelor și plantelor;
  • selectarea individuală a compatibilității locuitorilor din acvariu;
  • de livrare și populare cu locuitori vii - pește, plante, nevertebrate, plantarea plantelor acvatice;
  • furnituri (produse chimice, decorațiuni);
  • garanție pentru locuitorii vii pe toată durata de decorare a acvariului;
  • instruire în lucrul cu acvariul - reguli de îngrijire;
  • cadou plăcut - un set pentru menținerea unui acvariu și monitorizarea stării acvariului timp de o lună (de 2 ori)

Prețul oformării "la cheie"

Categoria de decorare

Acvarii de apă dulce

Acvarii de mare    

Volumul acvariului

Cu decorații artificiale

Feng Shui

Pseudomare

Cu plante vii

Holland

Mare cu pește 

Recif

Recif cu corali duri

pînă la 150 l.

3000

3700

6000

6000

7000

   

151-250 lei

4500

5000

7000

7000

10000

   

251-350 lei

7500

8500

9000

9000

11000

   

351-500 lei

9000

9000

12000

12000

12000

   

501-700 lei

12000

1300

15000

15000

16000

   

701-1000 lei

15000

16000

22000

22000

25000

   

1000-1500 lei

18000

 -

25000

25000

26000

   

 

*La decorarea "Express" a acvariilor de apă dulce costul se majorează cu +25%.

** În prețul acvariilor de apă dulce intră toate lucrările specialiștilor, instalarea, lansarea și decorarea acvariului, decorațiile, produsele chimice, materialele, cît și peștele pînă la dimensiunile "de adolescent" și plantele vii.

Reduceri:

  • La decorarea comcomitentă a 2 acvarii, pe aceeași adresă, facem o reducere de 10%
  • La decorarea comcomitentă a 3 acvarii, pe aceeași adresă, facem o reducere de 15% 

Варианты оформления интерьера аквариума

"Pseudomare"

Acvariu de apă dulce «Pseudomare» — decorarea acvariului, care simulează interierul de mare.

Pentru a crea un design similar, se folosesc corali decedați, scoici, corali din silicon fluorescent și elemente imitante ceramice create de designerii noștri profesioniști.

Se utilizează spectrul albastru de lumină, grație căruia există un efect albastru al apei. 

"Rif de corali"

Acvariul de mare "Recif de corali" - o creatie magnifica, o imagine spectaculoasă.

Reciful de corali este casa la mii de organisme vii - începînd de la pește marin colorat și corali,  terminând cu bacterii care traiesc peste tot si ajută la menținerea vieții biologice în tot rezervorul. Alegerea populației din acvariu trebuie sa fie făcută cu grijă.

Decorarea corespunzătoare a acvariului va transmite toată măreția și frumusețea recifului de corali. Procesul de decorare poate dura mai mult timp, pentru că este foarte complicat și este destinat doar profesioniștilor.

"Travnik"

Acvariu cu plante vii "Erborizator" - la creare se folosesc plante vii, care populează dens acvariul, pești mici pești mici pașnici pentru erborizator. Așa-numita erborizator "forțat".

Această tendință stilistică, la rândul său este împărțită în continuare într-o serie de domenii, dintre care cel mai important este "acvariu olandez" și "acvariu Amano".

În primul rând, plantele vii sunt folosite pentru a crea design-ul, peștele la rândul său, se alege ultimul.

Stil antic

 

Stil antic în acvariu - utilizarea produselor ceramice în acvariu.

În scopul de a realiza acest efect "vechi" și "antic", restaurarea orașelor din Grecia și Roma folosite în stil antic, se utilizează ceramica în acvariu.

Acest lucru va necesita elemente, cum ar fi amfore antice, vaze, ghivece, clădiri miniaturale și turnuri, elemente antice, care ar trebui să aibă dimensiuni gata făcute sau sa fie ajustate "sub el." Elementele individuale create din ceramică lucrate manual vă asigură o convergență maximă cu originalul, cu ce suntem gata să vă ajutăm.

Cu Cihlide

 

Acvariu cu ciclide - nu există un anumit stil în design. Ideea principală este de a recrea mediul natural pentru de pește din familia ciclide.

Ciclidele sunt interesante prin comportamentul lor asociat cu jocuri maritale, protejarea teritoriului, curtare a puilor, astfel dobîndind stilul propriu al acvariului.

Cu Discus

Acvarii cu Discus - acvariu perfect oformat pentru discus, va scoate in evidență frumusetea regilor de acvariu.

Acești pești impresionanți fascinează prin comportament și manieră calmă.

Designul acvariului pentru discus necesită un nivel semnificativ de profesionalism și de calificare. Acest lucru se datorează cerințelor ridicate cu privire la întreținerea acestor pești. Accentul principal la crearea unui design pentru acvariu discus este dat la temperatura apei așa cum ar trebui să fie în intervalul de 28-31 grade Celsius.

Feng Shui

 

Feng Shui in acvariu - decorarea presupune utilizarea unui număr minim de decorații. Peștișorii de aur sunt aspectul important in decorarea acvariului.

Baza acestui stil este simplitatea designului, prezența elementelor de design luminoase,  precum și un număr impar de pește, unul dintre care trebuie să fie în mod necesar negru.

De pește de mare
Acvariul de mare cu pește — stilul de mare cu pește este o direcție, unde dintre decorații sînt numai pietre «vitale» și pește de mare, încă sînt aricii de mare, stele de mare, fragile stele, gastropode și creveții-doctor.

 

Lucrurile ca frumusețea, liniștirea și plăcerea trebuie să fie așteptate, pentru că observați lumea submarină. Experții noștri, avînd în spate mare experiența de creerea diferite acvariilor în diferite stiluri, vă vor ajuta să realizeze dorințele voastre. Cel mai important effectul, care este așteptat, este frumusețea și plăcerea, cînd observați lumea submarină. Creînd acvariul in interierul de casa voastră, de apartamentul sau de oficiul, experții sînt responsabili fața de acest processul, ei vor pune toate efforturile, ca Dumnevoastră (voi) să fiți foarte uimiți de lucru făcut.

Noi știm, cum a face acvariul vostru interesant și vital!